Què és un ERP i com a3ERP pot ajudar a la teva empresa?

Blog >>


Moltes empreses han sentit parlar del terme ERP sense saber molt bé què és. Un ERP és un sistema de planificació de recursos empresarials (Enterprise Resource Planning o ERP), és a dir, una solució de gestió empresarial que resulta de gran ajuda per al dia a dia de les empreses, ja siguin petites, mitjanes o grans i independentment dels pressupostos i facturació que tinguin. La seva funció principal és ajudar en la gestió i funcionament del negoci.

Un ERP s'estructuren en mòduls de comptabilitat, la facturació, el control d'estocs, la gestió de nòmines, compres i vendes, cartera de clients, etc. Tot es centralitza en el sistema ERP, el que permet automatitzar tasques i controlar de forma eficaç cadascuna de les àrees de l'empresa.

Un dels elements fonamentals de l'ERP és que proporciona una visió global i actualitzada a temps real, amb el que la presa de decisions sempre serà a partir de dades actuals.

a3ERP, pensat per adaptar-se als requeriments de petites i mitjanes empreses

El mercat ofereix un ampli ventall en solucions de gestió empresarial, però no totes elles estan pensades per donar servei a petites i mitjanes empreses adaptant-se a les seves necessitats. Sí que és el cas de a3ERP de Wolters Kluwer:

 • a3ERP és una solució ERP que dóna una visió 360º de l'empresa. Pensada per a autònoms i Pimes. Es caracteritza per ser totalment adaptable a les necessitats i particularitats de cada negoci i sector. El fet d'integrar totes les àrees de l'empresa, permet controlar i analitzar tota la informació de la companyia en un entorn de treball únic, pel que implica una major, millor i més eficient productivitat, competitivitat i facilitat en la presa de decisions.
   
 • a3ERP es caracteritza també per totalment escalable, de manera que s'adapta a el ritme que ho fa cada negoci.

Una veritable solució integral de gestió

Si ens parem a analitzar com a3ERP pot ajudar al teu negoci, veiem que és molt més que un programari de gestió empresarial. És una solució integral de gestió pensada per a les PIMES. Una mostra d'això està en les àrees que integra i que són de gran utilitat per a les empreses. Aquestes són:

 • A l'àrea comptable i financera, permet maximitzar els recursos de l'empresa i optimitzar els beneficis.
   
 • A l'àrea de compres i vendes, mitjançant la gestió i automatització del procés de compra i venda, es pot arribar a un creixement equilibrat de la companyia i obtenir els recursos necessaris per assegurar la seva competitivitat.
   
 • A l'àrea de logística, on l'eficiència en la gestió dels processos logístics és clau perquè els productes arribin en el temps estipulat, reduint els costos i augmentat l'efectivitat.
   
 • A l'àrea de direcció, a3ERP permet la presa de decisions basades en la informació en temps real i en dades reals, el que redueix la incertesa i minimitza el risc a l'hora de definir i planificar estratègies empresarials.
   
 • A l'àrea de personal i nòmines, amb una gestió intuïtiva de les retribucions, Seguretat Social i IRPF, etc ...

a3ERP és sinònim de més eficàcia, més facilitat i major eficiència per a les empreses. Factors clau avui dia per garantir l'èxit.

No dubtis a demanar-nos informació: som especialistes.

Tornar
Facebook
Twitter
Linkedin
Email