Inforber Consulting rep el Premi a l‘Excel·lència Operativa 2018 de la mà de Seidor

Blog >>


Inforber Consulting, consultora de serveis en solucions de gestió empresarial, va rebre el passat dia 20 de febrer el Premi a l’Excel·lència Operativa 2018. L’acte, organitzat per SEIDOR un dels principals distribuïdors de l’estat del software de gestió empresarial SAP i del qual Inforber Serveis TIC n’és partner, va atorgar el premi a la divisió de consultoria Inforber Consulting. El premi és un reconeixement a la qualitat i capacitat d’implementar solucions SAP de manera autònoma gràcies a l’equip de professionals experts que formen part d’Inforber Consulting i que han demostrat tenir un ampli coneixement de l’eina SAP.

Josep Portabella, Director Comercial d’Inforber Consulting, que va ser l’encarregat de recollir el premi va comentar la importància que té per a Inforber rebre aquest reconeixement, ja que demostra la qualitat i professionalitat de l’equip i la confiança i satisfacció que els clients tenen en les solucions implementades en les seves empreses.

L’acte va tenir lloc a les oficines de Seidor, a Barcelona i va reunir a tots els seus partners de  la solució tecnològica SAP.

Tornar
Facebook
Twitter
Linkedin
Email