Impulsa el creixement del teu negoci fàcilment amb SAP Business One Cloud

Blog >>


Qualsevol empresa, a l’hora de prendre una decisió, necessita disposar d'informació que sigui fiable i en la que pugui confiar. SAP Business One® és una solució empresarial que permet disposar de tota la informació en finances, vendes, inventaris i més.

SAP Business One Cloud és, avui per avui, la solució de gestió empresarial per a més de 55.000 petites i mitjanes empreses -PIMES- arreu del món. Aquestes organitzacions han integrat, estandarditzat i agilitzat els seus processos en totes les funcions de negoci, i prenen decisions en temps real a partir d'una font d'informació única i totalment fiable. Gràcies a SAP® Business One Cloud les empreses disposen d’eines integrals de gestió empresarial de SAP® Business One amb software-as-a-service (Saa) com una alternativa flexible per implementar infraestructures tradicionals en les matexes instal·lacions i amb llicències permanents.

Amb la utilització de SAP Busines One Cloud les quotes de subscripció i manteniment són baixes i perfectament assumibles per les empreses petites i mitjanes, ja que només es cobra el cost del programari, el servei i suport, així com l’accés a les funcionalitats de SAP Business One.

Funcionalitat completa basada en el núvol

SAP Business One ofereix tot el que necessita una empresa per gestionar les funcions de negoci més crítiques. Permet estandarditzar i optimitzar els processos, minimitzar els errors i retards, i prendre decisions segures i decisives. Abasta àrees funcionals incloent:

• Gestió financera

• Gestió de vendes i clients

• Control de compres i inventari

• Planificació de la producció

• Business Intelligence

• Anàlisi i informes.

SAP Business One Cloud està dissenyat amb la màxima flexibilitat perquè, a mesura que el seu negoci evolucioni, pugui adaptar-se i ampliar la solució segons els requeriments de cada empresa.

Tots sabem que cada empresa requereix funcionalitats i solucions específiques per satisfer les seves necessitats. I és aquí on Inforber Consulting, de la mà del seu partner estratègic Consulting Solutions, ofereix als seus clients la solució indicada per a cada negoci. Aquest assessorament directe permet a les empreses rebre una atenció personalitzada i contribueix a reaccionar àgilment davant de noves oportunitats de mercat i fluctuacions estacionals, oferint-los un gran avantatge competitiu. Per donar suport a una presa de decisions més ràpida que mai, SAP Business One Cloud opera sobre la plataforma SAP HANA®, perquè el client estigui segur que les seves decisions de negoci es realitzen amb la base de la informació més recent. També proporcionem cobertura mundial, amb 43 versions locals en 27 idiomes, fet que permet no sobredimensionar la seva solució de programari en el cas d’ampliar les seves operacions en mercats exteriors.

Agilitza el ROI del teu negoci amb una implementació ràpida.

SAP Business One li permet centrar-se en el seu negoci, no en la seva tecnologia. Concebut amb la idea de ser un serveu, està dissenyat per a fer-se amb una implementació ràpida i transparent. Això vol dir que pot operar en qüestió de setmanes, o fins i tot dies, amb una interrupció mínima dels seus procediments i comprovar el valor de la gestió immediatament.

Amb SAP Business One Cloud, el seu programari està actualitzat permanentment perquè sempre accedeixi a les funcionalitats més recents i les seves dades es mantinguin físicament i virtualment protegides constantment. Sense necessitat de mantenir i donar suport al programari o de gestionar la infraestructura subjacent, el cost total de la propietat (TCO) es redueix i el seu equip d'informàtica pot dirigir els seus esforços a les tasques prioritàries de valor afegit.

SAP Business One Cloud permet, a les petites i mitjanes empreses, comptar amb una organització més connectada, eficaç i àgil.

Si vol més informació, no dubti en contactar amb nosaltres per demanar una demostració.

Tornar
Facebook
Twitter
Linkedin
Email