Has pensat en SAP Business One com la solució de gestió empresarial que estàs buscant per al teu negoci?

Blog >>


Cada negoci és únic, i l'èxit en un mercat tant competitiu com en el que estem és el que el distingeix de la resta. Obtenir aquest èxit no és fàcil. Una de les claus per aconseguir-ho està en el sistema de gestió que s'utilitza en una empresa, que permet realitzar operacions bàsiques però que són diferenciadores respecte a la competència. SAP Business One es caracteritza per ser un ERP que admet processos empresarials bàsics, fonamentals, i alhora pot ampliar aportant enfocs exclusius de cada negoci sense trencar la resta de la solució. I és que el constant canvi a què estan sotmesos els negocis avui en dia, a nivell de competència, de necessitats tecnològiques, de creixement empresarial,.. requereixen una solució com la de SAP Business One, que sigui capaç d'adaptar-se i realitzar canvis en el sistema després de la seva implementació inicial, en el cas que el client ho requereixi.

SAP Business One és una solució de programari de gestió empresarial (ERP) referent en l'àmbit mundial, que recull cadascuna de les funcionalitats i avantatges de SAP per convertir-la en una eina accessible i fàcil d'usar pensada per a les petites i mitjanes empreses. SAP Business One es va desenvolupar des de zero per donar suport als requisits únics i propis de negocis de mida petita i mitjana, creant totes i cadascuna de les funcions bàsiques que una empresa necessita, proporcionant un ampli conjunt de funcionalitats horitzontals. A més, SAP Business One està pensat perquè aquestes propietats puguin ampliar-se fàcilment oferint capacitats específiques i personalitzades per a cada empresa. Una solució de gestió totalment flexible que automatitza les funcions clau de la seva empresa, com finances, gestió de relacions amb clients (CRM), emmagatzematge, gestió de producció, compres i adquisicions, informes i anàlisis, etc., i permet administrar el negoci de forma més ràpida i una gestió més eficaç.

 


SAP Business One és una solució erp totalment pensada per a Pimes. És fàcil d'utilitzar, econòmica i d'implementació molt ràpida. A més, també té algunes altres avantatges específiques per a les empreses de fabricació. Com són:

  1. Solució integral. SAP Business One és una solució de gestió empresarial integral que cobreix les diverses funcions d'una empresa, com finances, vendes, compres, fabricació, control d'inventari i recursos humans, entre d'altres.

 

  1. Millora contínua de l'eficiència. Molt important per a la bona salut d'un negoci, per millorar la rendibilitat d'aquest. SAP Business One permet emmagatzemar tota la informació i les dades en un únic lloc, eliminant així les duplicitats i la necessitat de mantenir les dades de forma manual. Suposa un estalvi de temps que pot invertir-se en altres activitats que aportin valor al negoci.

 

  1. Escalabilitat milloradaSAP Business One és una solució que s'adapta a les necessitats del seu negoci sense problemes. Té una àmplia escalabilitat i permet créixer de la mateixa manera que creix el negoci.

 

  1. Decisions informades: SAP Business One crea un sistema d'informació integral que facilita la presa de decisions empresarials, estratègiques i comercials. A més, permet als empleats respondre ràpidament a les consultes i / o reclamacions dels clients.

 

  1. Reducció de costos: si una empresa utilitza un programari heretat, és possible que hi hagi moltes possibilitats que sorgeixin sobrecostos innecessaris de tant en tant a causa de la manca d'eficiència del sistema o de les TI. A més, cal tenir en compte també els sobrecostos derivats del suport i manteniment anual de la solució ERP. No obstant això, en SAP Business One també hi ha la possibilitat de treballar al núvol, donant cobertura a totes les necessitats actuals i futures sense els costos d'infraestructura, maquinari, programari, manteniment i actualització.

 

  1. Major control sobre el negoci: SAP Business One ofereix la funció de tauler únic que administra i controla completament tots els processos comercials. També proporciona actualitzacions en temps real, alertes, recordatoris i informació molt important per al funcionament diari d'un negoci.

Està clar que SAP Business One ha vingut per quedar-se, ja que l'adaptació de tots els avantatges de SAP aplicats als negocis Pimes dóna com a resultat una eina imprescindible per a aquest tipus d'empreses, oferint-los una millor gestió empresarial, una major eficiència comercial, majors marges de guany, millor presa de decisions, reducció de costos, clients més satisfets i un major control sobre el negoci.

 

Tornar
Facebook
Twitter
Linkedin
Email