5 Raons principals per centralitzar les dades del teu negoci amb SAP Business One

Blog >>


SAP Business One és un software ERP dissenyat per ajudar en el creixement i consolidació del negoci mitjançant la gestió eficaç de cada departament, integrant totes les funcions importants com compres i vendes, serveis, inventari, fabricació i finances en un sistema únic.

SAP Business One, també conegut com SAP B1, està desenvolupat per l'empresa SAP, els productes de la qual són utilitzats per milers d'empreses a nivell mundial. Aquest programari ERP ha estat especialment dissenyat per a ser implementat en PIMES.

La particularitat de SAP Business One és principalment que ofereix aplicacions per a la gestió de la cadena de subministrament, comptabilitat de costos, gestió de pressupostos, gestió de magatzems, informes financers, producció i funcions totalment diferents i adaptades a petites i mitjanes empreses, oferint aquelles funcionalitats realment necessàries per a elles.

La idea d'utilitzar una aplicació independent per administrar les finances d'una empresa pot ser una solució útil a l'iniciar un negoci, però no és viable en el moment en què l'empresa creix i és important que cada conjunt de dades (finances, logística, comandes ,.) es comuniquin entre sí per treure la màxima rendibilitat. A més d'aquests canvis, els empresaris es veuen obligats a afrontar i gestionar millor l'augment de dades. El fet de no tenir la informació integrada comporta que cada departament tingui dades diferents, causant una duplicació d’aquestes, l'error humà i la mala gestió de la informació. La centralització de les dades comercials per obtenir millors informes amb un sistema de gestió empresarial (ERP) permet que es dediqui menys temps a les tasques diàries i més temps a la presa de decisions estratègiques.

SAP Business One pot ajudar a la seva empresa a obtenir una millor intel·ligència i control de les dades en una empresa gràcies al sistema centralitzat que permet que els seus usuaris puguin aprofitar les eines analítiques i d'informes personalitzats, fet que proporciona la informació necessària en relació a les operacions comercials.

En aquest sentit, a continuació, mostrem cinc raons per les quals una empresa hauria d'implementar SAP Business One.

Reduir la duplicació de dades

Amb SAP Business One les dades d'una empresa estan en un sistema integrat, la qual cosa permet als empleats i gerents introduir-los de forma simultània i sincronitzada, i alhora accedir fàcilment a aquesta informació des de múltiples ubicacions. Els arxius de comptabilitat, compres i vendes, producció i enviament es gestionen a través d'una única solució, i totes les dades s'emmagatzemen de forma centralitzada evitant la duplicitat de dades i l'error humà.

Millor servei al client

Centralitzar les dades comercials i reduir l'error humà es tradueix automàticament en una major satisfacció de client, ja que és menys probable que les empreses cometin errors amb les comandes. En utilitzar SAP Business One els usuaris tenen un accés més ràpid als registres de clients, comandes de vendes i dades històriques, el que permet millorar el nivell de servei i velocitat d'atenció a client.

Visibilitat millorada en el negoci

Quan els sistemes estan desconnectats, és fàcil que els processos i interaccions comercials fallin. Els treballadors necessiten la informació d'altres departaments per generar informes eficients i una bona gestió amb els clients. Si les dades de l'empresa estan centralitzats dins de SAP Business One tots els departaments poden a accedir a la informació. Un exemple seria el cas d'un comercial que necessita conèixer l'estoc d'unes peces per lliurar a client, i al mateix temps els departaments de compres necessiten la mateixa informació per decidir si fer una nova comanda i augmentar l'estoc d’aquesta.

Presa de decisions millorada

Tenir totes les dades centralitzades significa tenir la informació a l'abast de la mà. L'accés ràpid i senzill a la informació comporta una reducció en el temps que els empleats dediquen a les tasques diàries i millora la seva productivitat. A més, la direcció de l'empresa pot tenir una visibilitat completa del seu negoci, un millor control sobre les operacions, analitzar la informació i prendre decisions estratègiques més informades perquè SAP Business One augmenta les capacitats de generació d'informes i proporciona una anàlisi en profunditat de les dades.

Millora en la cadena de subministrament

Sense un sistema ERP integrat, hi ha una manca de traçabilitat dins de la cadena de subministrament d'una empresa. La informació pot estar desorganitzada i sovint hi ha una incapacitat per pronosticar la demanda amb precisió. La integració de tots els departaments i totes les dades amb SAP Business One millora també la gestió de la cadena de subministrament. Amb això es garanteix una disminució dels trencaments d’estocs i un augment en la taxa de compliment de comandes, fet que genera una major satisfacció i valor real per als clients.

En síntesi, l'ús d'un sistema ERP com SAP Business One permet la integració de totes les dades de l'empresa, optimitzar les eines d'informes i anàlisis personalitzats que l'ERP proporciona i, en última instància, augmentar la satisfacció de client a través d’operacions comercials millorades gràcies a la integració de les dades.

No dubtis a demanar-nos informació: som especialistes.

Tornar
Facebook
Twitter
Linkedin
Email