Gestió d'Actius Empresarials (EAM)

Les companyies d'èxit saben que millorar l'acompliment dels seus actius redueix els costos i millora la seva capacitat de creixement. A Inforber Consulting ajudem els nostres clients a millorar la connexió entre l'acompliment dels seus actius i el creixement dels ingressos, optimitzant els seus processos d'actius i manteniment, i estalviant temps i diners amb Infor EAM.

crm ventas crm ventas
crm ventas crm ventas
crm ventas crm ventas
crm ventas crm ventas

Solucions Infor EAM (Enterprise Asset Management Solutions)

Infor EAM (Enterprise Asset Management Solutions) ajuda a organitzar, planificar i prevenir sorpreses i incidències en les operacions de les organitzacions.

Ajuda a la supervisió i gestió de l'ús i el rendiment dels actius de la companyia per obtenir un millor coneixement i control de la seva empresa.

La solució completa Infor EAM que ofereix Inforber Consulting ajuda a:

  • Facilitar i simplificar el compliment de la normativa ambiental
  • Major visibilitat de les operacions per reduir les ineficiències i incrementar la productivitat.
  • Major control sobre els seus processos.
  • Estalvi de costos gràcies a l'optimització de les compres i el control d'inventaris.

 

L'ús d'un programari de gestió d'actius genera una millora substancial en els seus programes de manteniment, incrementant el temps d'activitat de les cèl·lules de fabricació, millorant la fiabilitat i les polítiques de gestió de riscos, i proporcionant una visió profunda i detallada del funcionament de l'empresa permetent, així, una planificació estratègica més precisa.

Les solucions EAM de Inforber Consulting s'adapten a qualsevol indústria. Amb un equip de d'experts centrats en ajudar les empreses a desenvolupar el sistema de gestió que millor s'adapti a les seves necessitats.

 

Millorar el desenvolupament dels actius redueix costos i incrementa la capacitat de creixement empresarial..

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem.