El mòdul de Gestió de Projectes permet el control i seguiment de la planificació temporal dels projectes a partir de la definició del conjunt de tasques i subtasques que el componen, la durada de cadascuna d'elles i els recursos materials i humans a elles assignats, així com la confecció de pressupostos detallats per capítols, subcapítols i partides, i al seguiment de la seva facturació al client.

Projectes Planificació

Control i seguiment de la planificació temporal dels projectes a partir de la definició del conjunt de tasques i subtasques que el componen, la durada de cadascuna d'elles i els recursos materials i humans a elles assignats.

La visualització del planning del projecte la podrem realitzar mitjançant el Diagrama de Gantt o el Diagrama de Pert.
+ INFO

Es realitzaran les imputacions de temps d'empleats, màquines, materials, despeses generals, etc. amb el que controlarem exhaustivament l'evolució dels costos i els temps d'un projecte, tenint la visibilitat i les eines necessàries per poder prendre les oportunes mesures correctores, en el cas de desviacions importants.

Per a aquelles tasques del projecte que s'executin en proveïdors externs, es permet generar les ofertes o comandes directament des del projecte quedant d'aquesta manera els seus costos directament imputats al projecte.

Permet facturar al client les imputacions realitzades al projecte, així com realitzar la comptabilització analítica del mateix.

  • Permet definir Tipus de Projectes, per a estructures repetitives.
  • Revisions dels projectes.
  • Còpia total o parcial d'altres projectes.

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem.

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies