Comerç Electrònic

El Mòdul eCommerce permet la integració amb la botiga virtual e-commerce pròpia, per a l'accés tant del personal comercial propi de la companyia o representants, com dels clients registrats. Selecciona productes a comprar des de catàleg. Consulta de l'estat de comandes anteriors. Registre de nous clients. Pagament d'operacions mitjançant passarel·la de pagaments. Descàrrega periòdica de comandes a Sage Murano.

 

Crea el teu propi e-commerce amb Prestashop. La teva botiga online totalment professional.
I ara gestióna-la al 100% des del teu ERP Sage Murano, Sage 200c, etc.

No n'hi ha prou amb un e-commerce: cal un ERP

Cada vegada són més les empreses que opten pel comerç electrònic com un canal de vendes fiable, segur i directe als seus clients. No obstant això les plataformes de comerç electrònic no abasten totes les necessitats de gestió logística, distribució, inventari, enviaments, factures i comptabilitat.

És per això que l' ús d'un ERP o programari de gestió es torna imprescindible en implementar i implantar un e-commerce.

Evita duplicitat de continguts i de tasques

Per altra banda, és en l’ERP d’escriptori on la majoria d’empreses tenen informades les famílies i els articles disponibles, els lots, les ofertes i on es processen les comandes, es generen els albarans i les factures, etc.

En cas de contractar una botiga electrònica, cal un “intermediari” que sincronitzi aquesta informació (catàleg, procés de compres...) de manera automàtica i així eviti tasques duplicades o innecessàries.

 

Inforber t’ofereix les solucions òptimes per a mantenir actualitzada la teva botiga en línia online i processar les comandes generades, a través d'una sincronització automàtica entre el teu ERP i l’ecommerce Prestashop.

COM PUC CREAR UNA BOTIGA PRESTASHOP CONNECTADA AMB EL MEU PROGRAMA DE GESTIÓ?

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem.

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies