BDP - Hotel - Casa rural

Aquest programa està especialitzat en la gestió d'hotels i allotjaments turístics. Permet gestionar, controlar i visualitzar de forma gràfica l'ocupació i la disponibilitat real de l'hotel, resolent de forma àgil i eficaç la gestió del dia a dia de l'allotjament hoteler, convertint-se així en la eina fonamental per al control i l'administració de qualsevol turisme d'establiment .

BDP-HOTEL gestiona les reserves, estades, arribades, sortides, tancaments de vendes, administració i totes les operacions més importants del que implica la gestió d'un hotel, aconseguint així una reducció i millor control de costos i invertir menys temps en administració. Es compleix amb una àmplia auditoria i unes potents estadístiques, que ajuden a prendre les millors decisions en la gestió administrativa i gerencial de l'hotel.

BDP-HOTEL compleix totes les normatives establertes en el sector turístic d'implantació a Espanya, archipiélago canari, illes Balears i Andorra. El programari per a hotels que oferim és de fàcil implementació i aprenentatge, sent una de les millors eines que ajuden al sector professional a aconseguir un major increment en el control de la gestió diària de l'hoteleria, amb una considerable disminució del treball manual en el dia a dia de l'hotel. BDP-HOTEL incorpora les innovacions tecnològiques necessàries per aprofitar les avantatges que ofereixen les noves tecnologies, permetent que el responsable de l'establiment turístic avanci a les tendències del mercat, així com oferir les millors solucions de manera ràpida, àgil i eficaç.

* Permet connectar per enllaçar amb Sage S200c i incrementar funcionalitat (comptabilitat, magatzem, anàlisi de negoci, analítica...)

+ INFO

PRESENTACIÓ

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem.

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies