BDP - Comerç

Ara, qualsevol tipus de comerç i els petits supermercats ja poden disposar dels avantatges de la tecnologia tàctil en les seves vendes, gràcies al programa BDP-NET DE COMERÇ. El programa de gestió tàctil en punt de venda desenvolupat per BDP ofereix una àmplia gamma d'opcions de molt fàcil maneig que permeten controlar de forma eficient la venda dels productes.

Per a les necessitats específiques d'aquells comerços que venen a clients fixos i facturan periòdicament, BDP Tàctil ha desenvolupat el programa BDP-NET DE COMERÇ I GESTIÓ capaç de donar una resposta eficaç en tots els processos. Albaranes, factures, comandes, rebuts, preus especials, clients... Tot està contemplat en aquest programa de Comerç i Gestió, que a més contempla totes les variables necessàries en la venda al detall, la venda o la distribució.

* Permet connectar per enllaçar amb Sage S200c i incrementar funcionalitat (comptabilitat, magatzem, anàlisi de negoci, analítica...)

+ INFO

PRESENTACIÓ

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem.

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies