Aprofita el poder d'una solució de CRM Integrat

Solució de gestió empresarial i CRM integrat pensat per a les empreses que volen fer créixer el seu negoci.

L'automatització de processos dóna la tranquil·litat de saber que s'està fent una bona feina, que els empleats poden treballar d'una forma més intel·ligent, optimitzada i millorant la rendibilitat, utilitzant la informació que cada un d'ells necessita per a la presa de decisions a nivell comercial, de màrqueting i serveis.

Supera la competència

La solució de CRM integrat i de gestió comercial uneix tots els aspectes d'un negoci, incloent les vendes, les finances, el màrqueting i l'atenció al client.

 

  Millora en el servei d'atenció al client

Amb una visió completa del cicle de vida dels clients, amb les eines necessàries per resoldre consultes de forma ràpida i professional.

  Comercialització amb major eficiència

Amb una solució integrada que permet crear campanyes dirigides i segmentades per aconseguir un millor rendiment del pressupost de màrqueting.

  Equips de persones més productius

Augmentant la productivitat gràcies a l'optimització de processos i evitant duplicació del treball. A més, els equips d'atenció al client gestionen les consultes i incidències dels clients de forma més eficient, i els equips de vendes poden elaborar propostes econòmiques de forma més ràpida i senzilla.

  Treball més ràpid, eficaç i intel·ligent

L'automatització de fluxos de processos de treball connecten la informació entre departaments garantint que els processos comercials es realitzin de forma fluida i eficient.

  Rendibilitat utilitzant la rendibilitat

Identificant patrons de venda i oportunitats de venda creuada a través de l'ús de d'informació a temps real sobre el volum i el valor de les transaccions de l'empresa.

  Oferir nous productes a clients objectius

Amb una millor perspectiva comercial per dirigir-se al públic objectiu específic per al producte o servei que s'ofereix.

T'ajudem a posar en marxa el teu negoci

Contacta'ns i t'assessorem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies