Solucions de gestió de clients. Aconsegueix l'èxit del teu equip comercial

Programa Kit Digital cofinançat pels fons Next Generation (EU), dins del Mecanisme de Recuperació i Resiliència.

Un CRM permet obtenir el màxim profit de la solució de gestió empresarial gràcies a la seva flexibilitat i capacitat d'adaptació dels mòduls de vendes, màrqueting i serveis per satisfer les necessitats de cada client.


Entre 1000 i 8000€ aprox.

Accedeix amb un sol clic a tota la informació generada en la relació amb els teus clients, des de l'estat de les oportunitats de venda a les accions realitzades amb ells.

És el programari per a gestió comercial dissenyat per augmentar l'eficàcia dels teus equips de venda, planificar accions comercials i gestionar campanyes amb total traçabilitat.

Rendibilitza al màxim les accions de la teva força comercial, redueix costos operatius i identifica punts de millora.

  • Temps real
  • Optimitza
  • Analític
  • Màxima legalitat

La solució es completa amb funcionalitats estadístiques i analítiques que et permeten realitzar una encertada previsió de vendes, planificar les accions comercials, tenir un coneixement detallat del comportament de compra dels teus clients, adaptar productes i serveis a les seves necessitats reals i facilitar la venda creuada.

T'ajudem a posar en marxa el teu negoci

Contácta'ns i t'assessorem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies