Blog

Programa Toolkit Digital: properes ajudes econòmiques estatals per a la digitalització de PIME i autònoms


30/04/2021 - 10:15El govern de l'estat espanyol llança una consulta (expressió d'interès) per identificar propostes per al desplegament eficient del pla de digitalització de pimes i autònoms. Aquesta acció s'emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i l'agenda Espanya Digital 2025, que té la digitalització de l'empresa com un dels seus deu eixos estratègics.

Fes que la teva empresa siqui element actiu en el pla i participi en el seu desenvolupament. Aprofita els ajuts que se n'esdevindran.

Ampliar Informació

5 Raons principals per centralitzar les dades del teu negoci amb SAP Business One


02/09/2020 - 14:17SAP Business One és un software ERP dissenyat per ajudar en el creixement i consolidació del negoci mitjançant la gestió eficaç de cada departament, integrant totes les funcions importants com compres i vendes, serveis, inventari, fabricació i finances en un sistema únic.

SAP Business One, també conegut com SAP B1, està desenvolupat per l'empresa SAP, els productes de la qual són utilitzats per milers d'empreses a nivell mundial. Aquest programari ERP ha estat especialment dissenyat per a ser implementat en PIMES.

Ampliar Informació

Què és un ERP i com a3ERP pot ajudar a la teva empresa?


01/06/2020 - 14:14Moltes empreses han sentit parlar del terme ERP sense saber molt bé què és. Un ERP és un sistema de planificació de recursos empresarials (Enterprise Resource Planning o ERP), és a dir, una solució de gestió empresarial que resulta de gran ajuda per al dia a dia de les empreses, ja siguin petites, mitjanes o grans i independentment dels pressupostos i facturació que tinguin. La seva funció principal és ajudar en la gestió i funcionament del negoci.

El mercat ofereix un ampli ventall en solucions de gestió empresarial, però no totes elles estan pensades per donar servei a petites i mitjanes empreses adaptant-se a les seves necessitats. Sí que és el cas de a3ERP de Wolters Kluwer.

Ampliar Informació

a3ERP la nova alternativa a ContaPlus i a FacturaPlus


30/01/2020 - 10:26El passat mes d'abril de 2019 Sage va anunciar que havia arribat el moment de posar fi a les versions de la Família Plus, és a dir, el programa de comptabilitat Contaplus i el programa de facturació FacturaPlus. Sage considera que per créixer de veritat cal apostar per un model de negoci basat en la subscripció i el pagament per ús. Per això des del 1 d'abril Sage va deixar de vendre llicències d'aquests dos programes. A més, les més de 600.000 llicències distribuïdes de Contaplus i Facturaplus també van deixar de rebre actualitzacions i noves versions. I el que és més rellevant, el cost del suport i assistència tècnica que puguin requerir les empreses que utilitzen aquests programes ha augmentat un 25%.

Davant d'aquesta situació, les empreses s'han vist obligades a contractar el nou programari de gestió que ofereix Sage, el Sage 50Cloud. Si bé per a algunes empreses més grans, aquest canvi els pot ser rendible, gràcies principalment al fet que el nombre de llicències permès per Sage 50C és de 20 en comptes de les 9 que permetia Contaplus, també és cert que per a la majoria de petites i mitjanes empreses i treballadors autònoms aquesta "evolució natural" (que és com l’anomena Sage) suposa un augment de la despesa molt substancial. Aquesta situació provoca que la majoria d'elles estiguin buscant nous programes de comptabilitat, programes de facturació i en general un nou programari de gestió per a les seves empreses, que siguin una alternativa a l'Contaplus i Facturaplus.

Ampliar Informació

Programa de comptabilitat per a pimes. Gratuits o de pagament?


08/01/2020 - 11:45El programa de comptabilitat és una necessitat imprescindible per a la petita i mitjana empresa. El seguiment eficient de les finances és important, ja que la salut financera d’un negoci és vital per al seu èxit a llarg termini. Un programar de facturació assequible, amb una interfície fàcil d’utilitzar i funcions detallades, pot donar a les empreses un avantatge competitiva sobre la competència. Mentre que una solució obsoleta pot “obligar a destinar” un nombre incomptables d’hores a resoldre problemes de comptabilitat menors, amb el perjudici que això suposa a nivell de rendibilitat per a l’empresa.

Ampliar Informació