Solucions en Business Intelligence.

Programa Kit Digital cofinanciat pels fons Next Generation (EU), dins del Mecanisme de Recuperació i Resiliència.

BI - Inforber Consulting |  Berga,
 Manresa,
 Sant Cugat

Anàlisi empresarial eficaç: La presa de decisions segura exigeix un anàlisi de dades modern.
 

Entre 2000 y 5000 € aprox.

En l'actualitat, moltes empreses tenen dificultats a l' hora d' intentar accedir a la informació que emmagatzemen en les seves solucions de gestió empresarial de forma ràpida i pràctica. Amb la solució de Business Intelligence obtindràs informació en temps real i impulsa la col·laboració i el rendiment operatiu.

Els usuaris poden accedir a les dades empresarials i analitzar-les sense cap ajuda, la qual cosa contribueix a millorar la visibilitat del negoci, accelerar la notificació de canvis importants i reduir el temps en la presa de decisions en un 20 % de mitjana.

 

Quins són els beneficis de les solucions d'anàlisi de negoci?

 

A mesura que augmenten els volums de dades, és gairebé impossible processar ràpidament i amb precisió les dades empresarials i detectar tendències ocultes, patrons i conductors de negocis. Les solucions modernes d'anàlisi de planificació poden ajudar els clients a experimentar un 80% més de temps de processament.

Fes que la teva empresa sigui més intel·ligent i implanta solucions BI

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem.

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies